2015 ritjes

__________________________________________________________________________________________________________________________________

POLEN 8 t/m 12 juni 2015

Maandag 8 juni vertrokken richting Winterberg met mooi route, die van het internet was geplukt. ‘s-Avonds in Bikerhotel Sassor te Dodenau aangekomen. Hier lekker gegeten , gedronken en in slaap gevallen.

Dinsdag 9 juni de route voortgezet en tegen de avond in Gorlitz een hotel gevonden. Tenminste aan de overzijde van de rivier alwaar het Poolse Zgorzelec ligt . Ach ja de brug over en je bent er! En daar leuk restaurantje en cafeetje voor de avond gevonden.

Woensdag 10 juni De Poolse wegen zijn wat minder, maar toch beetje binnendoor naar Schwierzawa gereden voor een bezoekje aan Randi En Herman, die hier hun B&B Zorza Poranna bestieren.

Donderdag 11 juni, op de terugweg een bezoek gebracht aan het nieuwe project van Herman en Randi; Villa Marleen. Dit was nog een bouwval van oud huis en grote schuur. Enkel de opgave om tussen Chromiec en Kopaniec, de afslag nemo te vinden was effe lastig. Toch gevonden en benieuwd hoe het er over 6 jaar gaat uitzien.

Hierna doorgereden naar Kassel (D), om aldaar nog een overnachting te maken.

Laatste overnachting , om alvorens op vrijdag 12 juni huiswaarts te keren